Malin Collin

La Dolce Vita vs Hell i Stockholm

Startsida / Inlägg

Tillbaka i Stockholm och redaktionen

av Malin Collin, reporter

Tillbaka på redaktionen. Flög upp till Stockholm i morse och satt på min plats i Globen klockan 13. Jag har inte varit på jobbet på elva dagar på grund av min sjukdom plus jul så det känns helt ovant. Ringer lite folk som vanligt.

Förundras också över kungadokumenten som har gått i tidningen de senaste dagarna. Förstår fortfarande inte hur INGEN kan ha hittat ett enda litet lik i Daniel Westlings garderob. Han är kanske Sveriges mest exemplariska medborgare – inga hyss, inga skandaler, ingenting. 

Sedan koketterade jag lite ocharmigt med några kollegor om hur många bilagor både vi och Getingen hade behövt göra om jag blev ihop med Carl Philip och reportrarna började gräva i mitt liv. Äsch, så farligt är det nog inte. Tror jag. Eh.

Bild 2010-12-28 kl. 18.02.jpg
 • Tjänstgörande redaktörer: Ellinor Brenning och Elin Wieslander
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB