Malin Collin

La Dolce Vita vs Hell i Stockholm

Startsida / Inlägg

Juldagen i Helsingborg

av Malin Collin, reporter

God jul som man säger. Jag är fortfarande rätt kass i min bältros men knaprar många tabletter och sover en hel del. Har annars introducerat Photo Booth för min mormor som 90. När jag slängde upp några effekter där huvudet blir typ fyrkantigt bröt hon ihop av skratt. När jag introducerade ”virveln” trodde jag att vi skulle behöva skicka henne i ambulans till sjukan med diagnosen ”humoröverdos”. Nu vill mormor bara ha en Mac själv så hon kan sitta hemma och fota sig på konstiga sätt.

Nu ska vi äta julkalkon och sedan ska jag ut på något sätt, trots smärtor. Det är faktiskt juldagen och därmed en av de mysigaste utekvällarna om året. Just nu är planen: ingen alkohol men gott humör.

Bild 2010-12-25 kl. 17.42.jpg

Den här bloggen blev visst Året runt ändå. Här med en osminkad mig, min mamma och min mormor. Tre generationer.

 • Tjänstgörande redaktörer: Ellinor Brenning och Elin Wieslander
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB