Malin Collin

La Dolce Vita vs Hell i Stockholm

Startsida / Inlägg

Mitt alterego Suzzie

av Malin Collin, reporter
Skärmavbild 2011-05-17 kl. 16.56.57.png

Anledningen till varför jag plåtades utklädd till gatflicka för någon vecka sedan, beror på att jag är med på ett hörn i vår hårdrockssatsning.

När jag ser bilden ovan blir jag alldeles iskall. Det är som att en annan människa har tagit över allt det som är jag. 

Kvinnan på bilden är någon som heter Suzzie. 

Här kommer lite information om henne:

Namn: Suzzie Nilsson-Karlsson. Ålder: 39. Yrke: Affärsbiträde i livsmedelsbranschen. Familj: Singel och fyra barn: Nikki Sixx, 20, Neo, 14, Nova, 4 och Natascha, 1. Bor: Lägenhet i Teckomatorp. Inkomst: ”Så det räcker, men inte så det blir över, som jag skämtsamt brukar säga”.

Suzzie använder mycket smink för att ta bort fokus från den begynnande 40-årskrisen.

– Jag älskar kajal och sånt där läppglans som irriterar huden och gör att man får plutläppar. Då sparar man in pengar på läppoperationer, säger hon med ett hest skratt.

När hon storhandlar springer ungarna omkring som handgranater bland hyllorna, så pass att det aldrig har hänt att någon inte efterlyser Suzzie i högtalarsystemet för ”att komma och hämta sina barn i informationen”.

– Jag tror på fri uppfostran, säger hon med ett hest skratt.

Sommarens höjdpunkt är besöket på ”Sweden rock festival”.

– Jag brukar slänga in ungarna i husvagnen så kör vi till Blekinge. Det är fest i en vecka i sträck. Småkidsen brukar jag hitta på söndagen i festivalens informationstält. De blir alltid väl omhändertagna där av de trevliga volontärarbetarna, säger hon med ett hest skratt.

 • Tjänstgörande redaktör: Lina Thorén, Lisa Andersson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB