Malin Collin

La Dolce Vita vs Hell i Stockholm

Startsida / Inlägg

Efterrätt till frukost

av Malin Collin, reporter

Man kan ju inte anklaga mig för att ge grötfrukosten ett ansikte direkt. Jag avskyr mörkt bröd och har aldrig förstått mig på att inleda dagen med att äta något ”surt”. 

Jag är uppvuxen på frasiga frallor med vallmofrön och när jag är hemma hos mina föräldrar får jag inte sällan blåbärspannkakor med lönnsirap till frukost. 

Men i går gick jag någonstans för långt. Nog för att överbliven tårta många gånger har ersatt vanliga mackor genom åren, men nu köpte jag mig en frukost som låtsas vara just frukost, men är en efterrätt. 

Drömyoghurt med vaniljsmak – den är trögflytande och påminner om vispad grädde. Till det choklad- och hasselnötsgranola som smakar ungefär som en vanlig chokladbit från Marabou. 

Men om man nu ändå måste slita sig från sängen när man vaknar, kan man väl lika gärna unna sig något glatt och sött i stället för att tvinga i sig det äckligaste man vet?

Skärmavbild 2011-10-09 kl. 17.51.37.png
  • Tjänstgörande redaktörer:  Joakim Ottosson, Kristina Jeppsson och Annika Panas
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB