Malin Collin

La Dolce Vita vs Hell i Stockholm

Startsida / Inlägg

Gör väl nån enkät då?

av Malin Collin, reporter

Vad åt du till frukost?

Vaniljyoghurt och godisgranola. Snittade väl 23000 kalorier redan där. Sjukt värt! *tips* 

Vad har fått dig att skratta idag?

Hej Sonjas blogg och när jag kom att tänka på en incident från i går kväll. Jag och Zandra jobbade och jag skulle få en viss kändis att lämna sju sköna helglåtar till helgtidningen och kändisen återkom inte. Vi föreställde oss att vi skulle sätta ihop en egen playlist som ”straff”. Först Jason Mraz och sedan ”Du måste finnas” med Helen Sjöholm. Kanske Elektropop med Oleg och Loa Falkmans ”Symfonin” därefter.

Vad har du på dig just nu?
Svarta tajts, randig tröja och flermönstrad kofta. Ska byta till svart och vit klänning och strumpbyxor för alldeles strax börjar jag jobba. Väger mellan klackskor jag inte kan gå i eller kängor.

Hur ser resten av dagen ut?
Ska eventuellt hinna in till Biblioteksgatan och kolla på Cos-kläder och köpa Byredoparfymen Bal d’Afrique. Sedan ska jag till redaktionen och randa en intervju. Förhoppningsvis hinner jag äta någon mikromat också.

Vad händer ikväll?
Jag ska till Frihamnen och jobba med ”Idol” som vanligt. Svettas i studion, skoja med konkurrenterna, kasta mig upp på scenen direkt när sändningen tar slut, intervjua varenda människa och förhoppningsvis komma hem något som går att skriva till lördagstidningen. Antagligen hungra ihjäl framåt  ett-tiden.

Och på lördag?

Sova ut och sedan möta min syrra Anna och fika. Tänkte träna, men mitt horoskop säger att jag ska göra något kul. Därefter ska jag antagligen möta upp Cissi på Urban deli för någon skaldjursfrossa. Förhoppningsvis lyckas jag lura med Zandra också och gör en helkväll av det.

Och på söndag?

Då ska jag förhoppningsvis träffa min gamla bästis Paula. Sedan äta något gott och kolla på några filmer i soffan.

Vad är det roligaste som hänt dig den här veckan?

Roligt och roligt. Det har varit ganska mycket jobb. Men i går kväll när jag slutade fick jag skjuts hem av kungareporter-Mattias i hans urgamla Volvo och vi gjorde en knasig men kort roadtrip genom stan med Beach boys på högsta volym. Det var roligt.

Och det absolut sämsta/tråkigaste?

Att jag går runt med någon irriterande hosta och halvsjuka som aldrig går över. Sedan har det börjat rycka i mitt högra öga. Nu är det ett och ett halvt dygn med ofrivillig flirtning.

Helgens tre bästa låtar?

Lyssnar enbart på The Cure igen. Grinding halt, So What och Plainsong i så fall.

Hur lyder dina senast tre inkomna sms?

”Ja, lyd stjärnorna”, ”Lugnt, andas, andas…”, ”Jag håller nog med dig :)”.

Vad dricker du i helgen?

Cola light. Kanske något vin. Drömmer om iskallt Sancerre men man vet ju aldrig.

Bästa bakfylletips?

Ja du. Resorb? Cola light? Något med majonäs? Juice? 

 • Tjänstgörande redaktörer: Emma Lindström och Elliot Morseth Edvinsson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori, Patric Hamsch
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB