Malin Collin

La Dolce Vita vs Hell i Stockholm

Startsida / Inlägg

Kvällstidningens lägerskola

av Malin Collin, reporter

Befinner mig i Göteborg och jobbar med ”Idol” just nu och i dag kommer även Zandra hit för ett annat jobb. Egentligen skulle vi sovit i två ändar av stan, men i stället checkar hon in i mitt rum som råkar ha två enkelsängar. 

Haha, vi ska alltså ha lägerskola här i natt. Skala klementiner i sängen, grilla pinnbröd, tuta i något intrument (saxofon/panflöjt), spela kort om småslantar och ”knacka på hos killarnas och sedan springa” (har svårt att visualisera just denna punkt på ett finare hotell men jag tror det pågår någon målarkonferens här?)

Nja, i själva verket kommer vi att sitta fastgjutna framför våra datorer här i natt och skriva så fingrarna glöder, men någon gång ska tidningen skickas och efter det kan vi dra i gång mässingsorkestern.

Bild 2011-12-02 kl. 02.09.jpg
 • Tjänstgörande redaktör: Mikael Hedmark, Sebastian Laneby
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB