Tillbaka i korresoffan, del 4 – The End

Montreal – Detroit 1-2 (Slut, övertid)
* * *
Hästpolo!
Wings tappar till slut in ett baklängesmål, när 29 sekunder återstår, men Montreal får smaka egen medicin. När 28 sekunder (!) återstår av övertidsperioden är Gustav Nyquist – Hästpolo-Gustav – framme och säkrar bortaseger genom att trycka in en retur.
Ja, han borde spelat mer i Sotji också. Då hade det blivit fler mål.
* * *
Jag säger som Thåström, Kmannen – det är ni som är konstiga och jag som är normal.
Jag har alltid haft sena vanor och delar dem med de flesta civiliserade i världen. Bara svenskar äter middag vid sex-sju och tycker det ska vara så.
* * *
Ledsen, men det här går inte längre. Jag är så trött att jag gråter. Jag vill se åtminstone början av Henrik Sedins comeback och så länge jag är vaken är kommentatorsspåret öppet, men snart blir det som jag befarade:
Zzzzz
Men häng med imorrn, då är jag på Garden och ser Rangers spela mot Blackhawks.
Godnatt.