The floor is yours…

God morgon – och sorry.
Tanken var ju att bloggen skulle befinna sig på Garden nu, för matinén mellan Rangers och Flyers, och visserligen har jag lyckats ta mig tillbaka till New York, men ligger tillplattad i korresoffan.
The red-eye från Vegas anlände nämligen först vid halv sju i more och när jag kom till lägenheten hade jag varit vaken över ett dygn och att då bara byta om och gå på hockey…nä, vi ska bli lite äldre än så här, är det ändå tänkt.
Synd när det är två lag som så många läsare brinner för som ska upp i ringen, på så bra tid dessutom, men ni får ta hand om föreställningen i spåret, så sufflerar jag om det behövs.
The floor is yours, vänner.

Nu byter vi kommentarsystem!

Vi bryr oss om våra användares datasäkerhet och byter därför nu kommentarssystem. Det betyder att du behöver skapa ett konto och logga in. Du kan enkelt göra det via knappen nedan. Aftonbladet är en del av Schibsted och du loggar in på Aftonbladet med ditt Schibsted-konto. Läs mer här.