DET HÄR ÄR EN PLUS-ARTIKELPLUS

Stora Tipset NHL-säsongen 2018-2019

Bjurmans stora NHL–tips: Så slutar säsongen 18/19

Analys av samtliga lag, så går det i slutspelet, han blir poängkung…

Det var ovanligt mödosamt och svårt i år.
Men efter djupgrubblerier värdiga en grekisk filosof, hårdföra telefondebatter med den försåtligt timide Ondskan Ekeliw och några vrål av sorten ”Nej, nu får du fan bestämma dig” i egen riktning har jag nu kommit fram till en konklusion:
Så här går det NHL-säsongen 2018-2019

Nu byter vi kommentarsystem!

Vi bryr oss om våra användares datasäkerhet och byter därför nu kommentarssystem. Det betyder att du behöver skapa ett konto och logga in. Du kan enkelt göra det via knappen nedan. Aftonbladet är en del av Schibsted och du loggar in på Aftonbladet med ditt Schibsted-konto. Läs mer här.