Dubbelmacka i Metropolis, del 5

Framme!
Fast nä, det gick inte riktigt så smidigt som jag hade hoppats.
NJ Transit-tåget tillbaka till Penn Station hade precis gått och nästa skulle inte komma förrän om en halvtimme så jag fick ta sega Path-tåget till World Trade Center, springa över till Fulton Street och hoppa på tunnelbanan där.
Men likafullt – jag hann i god tid och nu fullbordar vi dubbelmackan med Islanders-Blue Jackets.
Rock ’n’ roll!
• • •
Det finns inte så mycket mer att säga om det som hände i The Rock än…jisses, Devils.
Att få så enormt mycket powerplay-tid och ändå inte ens lycka spräcka nollan – utan istället tappa in tre shorthanded-mål – är direkt patetiskt.
Jag förstår de hemmafans som skanderade ”Fire Hynes” under större delen av slutperioden.
• • •
Galant i The Rock – och här sitter Valrossen, Paul MacLean, och kalasar på en korv.
Celebriteternas dag i New York-området, eh?
• • •
Alla här är överens:
Taylor Hall kommer bli trejdad vilken dag som helst.
Ja, det är väl lika bra. Se till att få allt om går att få för honom – och rikta blicken mot nästa sässe.
• • •
Rätta mig inte om jag har fel, för att prata Abris-lingo – men visst är detta bloggens säsongspremiär i Barclays?
Jo, det är det fan – så hurra för det.
• • •
Han skrockade låtsas-förnärmat när jag under telefonsamtalet efter gårdagskvällens hattrick beskrev honom som streaky (”Haha, det är jag väl inte!”), men vänta ska ni se – när det nu lossnat för Hästpolo-Gustav så rejält kommer det några cannolis till ikväll.
• • •
OK, då gör vi det igen då va?
Mer hockey, hockey forever!