Peter Jöbacks blogg

Inför premiären av ”The Phantom of the opera”

Startsida / Inlägg

Lördags morgonen tillbringade jag i tvättstugan här nere varvat med ett skönt bröst- och triceps-pass på gymmet.

av Peter Jöback

Lördags morgonen tillbringade jag i tvättstugan här nere varvat med ett skönt bröst- och triceps-pass på gymmet. Jag är så himla glad att det finns ett gym här så jag slipper ge mig ut på stan för att gå till träningen – känns som jag kommer kunna hålla igång den nu när jag bor så här bra. Och det behöver jag. Fysiken är A och O i denna föreställning för att orka med. Efter detta husmansgöra så var det dags för en efterlängtad brunch med Marie och mina två fina kompisar Kristin och Beth. Kristin har jag känt sedan jag
gjorde min entré på scenen som 11-åring i Sound Of Music på Folkan i Stockholm där Kristin också var med på ett hörn. Världens finaste , jag är så glad att hon tagit sig tid att komma hit och titta. Hon körde morgonsändningen på TV4 när det blev offentligt att jag skulle spela Phantomen här på Broadway och eftersom jag inte berättat för någon av mina kompisar att jag skulle hit så blev hon så glad att hon innan sändning gick in och beställde biljetter till min premiär.. Så kul!! Beth är en amerikansk tjej jag lärde känna via Kristin i London förra året – supergullig så det var så nice att ses nu på morgonen och fortsätta våra samtal där vi slutade sist.

bild

Amerikansk brunch sitter aldrig fel och det gör inte heller en promenad i parken efter heller……Central park visade sig verkligen på sin bästa sida idag. Massor av folk, hundratals aktiviteter, känns som det pågår ett olympiskt spel där inne ibland.

bild_1
Massor av barn – karuseller – Zoo – och så dessa underbara magnolior…Jag lovade tjejerna att jag skulle ta med dom till platsen där alla magnoliorna står – fick för mig att det var rätt nära Columbus Circle…Det visade sig vara typ en mil dit…ha ha. Så vi kom inte så långt eftersom Kristin och Beth skulle hinna till en Hockeymatch på Madison Square garden. Vi skildes åt och Marie och jag fönstershoppade oss ner för Madison Avenue – värre saker kan man göra en solig NY dag.

bild-9

För er som aldrig haft en manager så ska jag säga att det är en väldigt speciell känsla. En väldigt speciell relation – intim eftersom man vet så mycket om varandra och stark och ovärderlig! Marie är en fantastisk kvinna som jag hängt med i snart 16 år  – i ur och skur men allra mest solsken.
En av mina absolut närmsta och bästa vänner. Vi lär varandra och vi gör dom här fantastiska resorna tillsammans . Vi delar verkligen dom här triumferna! Så jag är väldigt glad att hon är här hos mig nu de här spännande dagarna i NY. Jag känner mig lyckligt lottad som får dela detta med henne!
Väl hemma bytte jag om för en intervju som jag skulle göra med Expressen inför morgondagens premiär. Två trevliga killar som jag hängde med en timma. Efter det blev det en halvtimmes backrubb vilket var hur skönt som helst – somnade nästan sittandes i den där stolen… ha ha
Sen tog vi taxi ner för 9th Ave och träffade upp vår fina vän Mats Pehrson – den enormt talangfulle NY konstnären som bl.a gjorde omslaget till mitt Eastside Stories Album – när jag bodde här 2009 !
www.matspehrson.com
Check him out!!!!

bild_3

Åt på ett fint ställe som heter La Bottega på 17 & 9. Jag känner att min skönt växande pirrighet inför måndagen gör mig vrålhungrig så varenda matstopp känns som en välsignelse.

Sen åkte vi hem och sov – i natt drömde jag mycket…det börjar närma sig!

Ha en skön fortsatt söndag!

 

Information

Denna blogg är inte längre aktiv. För en lista på aktiva bloggar, gå till bloggar.aftonbladet.se.

Sök

Arkiv

Kategorier

 • Tjänstgörande redaktörer: Love Isakson Svensén, Frida Westergård och Nils Höglander
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB