Peter Jöbacks blogg

Inför premiären av ”The Phantom of the opera”

Startsida / Inlägg

Söndagen blev en enda lång skön ledig dag – började dagen med lite shopping.

av Peter Jöback

Söndagen blev en enda lång skön ledig dag – började dagen med lite shopping. Känns som det har blivit en rutin för mig att jag handlar något fint till mig själv dagen innan premiären….känns som en bra grej.

Idag hittade jag några riktigt fina saker på min favoritbutik Anthropologie, tror det kommer bli några besök där innan jag åker hem till Sverige igen… Sen blev det kombinerad promenad och Yellow Cab-tur ner till Meatpacking för en runda inne på Chelsea Market innan jag satte mig ner och lunchade med mina fina vänner Marie och Sophie.

Det var fantastiskt väder ute idag och det kryllade av människor nere i Meatpacking. Själv körde jag min Greta Garbo stil – men efter premiären ska jag släppa ut lockarna…..känns som jag vill hålla mig i min kokong – eller så är det för att jag blivit så van vid min ¨boldcap¨ som jag har på teatern för att göra mig flintis ….ha ha – vad vet jag. Sen blev det promenad hem igen till 43 street för att vila lite och för att sen möta upp maken på Penn Station. Så himla underbart att ses när man inte setts på så många veckor – man känner sig så där barnsligt härligt förälskad och pirrig när man ser varandra stå på varsin sida korsningen och kan liksom inte vänta på att gågubben ska slå om till grönt!!!!!!

Så blev det rundvisning i vår lägenhet här och sen en underbar middag på en av de lokala restaurangerna här i Hell’s Kitchen.

Ja så nu var vi fulltaliga här i NYC – då var det dags för premiär!!! Jag är så laddad! I morgon blir min sista dag här på bloggen på Aftonbladet men då ska jag berätta allt om premiären och hur det var på partyt efteråt!

Tack för att ni följt mig här och hoppas ni fortsätter följa mig på min hemsida där ni kan läsa om allt jag har på gång samt se och läsa om allt jag gjort tidigare i min karriär för er som är intresserade:

www.peterjoback.com

Jag finns även på facebook/peterjoback och instagram ¨peterjoback¨. Där kan ni läsa om mina kommande projekt – ¨I LOVE MUSICALS¨ och ¨SWEENEY TODD¨

Hoppas ni kommer och tittar.

Somnade till detta igår……

Allt gott

Peter

 

Information

Denna blogg är inte längre aktiv. För en lista på aktiva bloggar, gå till bloggar.aftonbladet.se.

Sök

Arkiv

Kategorier

 • Tjänstgörande redaktör: Johan Edgar
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB