Peter Jöbacks blogg

Inför premiären av ”The Phantom of the opera”

Startsida / Inlägg

Vaknade med ett leende på läpparna idag…

av Peter Jöback

Vaknade med ett leende på läpparna idag – tror det var av minnet av smaken på den fantastiska glass jag fick i mig innan jag somnade igår. Alltså Häagen-Dazs – vad gör du med mig du himmelska glass – i det här landet har dom ju dessutom 100 smaker till! Ja en sak är säker – det får inte bli en vana…

Idag har jag varit helt ledig från teatern – vilket har känts bra eftersom jag känt av den torra luften här i stan vilket påverkat mina stämband lite så jag behövde verkligen få vara tyst en hel dag. Så jag passade på att hänga med några kompisar istället samt inskaffa mig en luftfuktare deluxe!!!!

Jag började det hela med att ta taxi ner till Washington Square Park där jag möttes av detta när jag klev av taxin…Only in NYC!

Sen avnjöt jag en underbar brunch på ett Cubanskt ställe som min kompis rekommenderat – som heter CUBA – här var det en person som verkligen använde fantasin när det var dags för namnförslag…Men gott var det!!

Sen tog jag en cab upp till Time Square för att möta min fina kollega och vän Dea som är på besök i stan – måste säga och det säger jag verkligen av erfarenhet – det finns inget bättre när man jobbar utomlands och vet att man ska vara borta ett tag, än att få träffa sina vänner – det hjälper mot hemlängtan. Och det efter att ha varit borta mindre än en vecka…ha ha.

Sen gick jag hem – på vägen köpte jag mig min luftfuktare och sen blev det horisontalläge för den här mannen – helt klart en underskattad position i min vardag!!

Passade på att spana lite på några svenska TV program jag missat bland annat såg jag på en grym serie som leds av kanske Sveriges bästa programledare – som gör angelägna och viktiga program på svensk TV – Renee Nyberg – vilken stjärna – premiärprogrammet av ¨DET BLIR BÄTTRE¨ I detta program var det Andreas Lundstedt som berättade om sitt liv. Andreas är en av mina allra äldsta och bästa vänner.  Vi har följt varandra länge nu och sett varandra utvecklas mycket som både människor och artister sen vi möttes första gången i vår lilla sånggrupp – STAGE FOUR – där Lizette Pålsson och Lisa Nilsson också var med. Jag är så sjukt stolt över honom och jag beundrar hans mod att han vill berätta om sin resa. Jag är övertygad att det betyder mycket för andra. Kärlek till dig!

Här är en länk till programmet för er som missade – se det!!

http://www.tv3play.se/play/305324/?autostart=true#

Sen kunde jag inte hålla mig – var tvungen att ta mig en tur ner till gymmet – härligt att röra på sen men så himla skönt när det är över. Nu ska jag käka och sen blir det sömn.

Imorgon ska jag jobba i studion med en skiva jag håller på att spela in – en kollega från Canada kommer hit och sjunger med mig i SONY studion här mellan 11 och 16. Berättar mer i morgon…

Sov gott.

Information

Denna blogg är inte längre aktiv. För en lista på aktiva bloggar, gå till bloggar.aftonbladet.se.

Sök

Arkiv

Kategorier

  • Tjänstgörande redaktör: Hans Österman
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB