Startsida / Inlägg

LI does it again…

av Lina Olofsson

Arrangören Stena Line har valt att ställa in eventet efter hårt tryck från den svenska lotteriinspektionen. I utgångsläget skulle Stena Line inte få några problem gällande licenser men väljer nu att ställa in framför att ta en fight mot rättsystemet.

Lotteriinspektionen. Nu har de gjort det igen. Snark! Det lustiga är att de alltid väljer att agera så jävla sent så att så stor skada ska vara skedd som möjligt. Det är i alla fall så det känns. Sen undrar man ju den exakta anledningen till att det skulle bryta mot lotterilagen i Sverige när fartyget utgår från Norge och man med största sannolikhet inte skulle spela i Sverige utan på öppet vatten (precis så man löst det på en massa andra pokerkryssningar). Frågan är om Norge ens brydde sig…

Jag lider med alla som hade sett fram emot kryssningen. Hoppas att det blir något annat event istället!

Bilden kommer från Pokerlistings. Så sjukt klockren!!!!!!

 • Tjänstgörande sportredaktör: Martin Björkman
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB