Startsida / Inlägg

Jag har dödförklarat ABBA-Björn i direktsändning…

av Lina Olofsson

Äntligen! Som vi väntat på detta. EPTLive från dag ETT. Det är som en dröm! Jag älskar varje livesändning både när jag är på plats men även när jag är hemma så klart (dock ger det mig lite abstinens och har redan börjat kolla flyg till Paris).

Just nu är Ferit med på featurebordet. Som alltid en massa action. Dessutom sitter Lex på bordet så det lär knappast bli några små potter hehe!

James Hartigann fick nyss ett mail av mig och påminde mig, och alla andra lyssnare, att han lovat mig att vara med och kommentera. Hade jag helt glömt bort men som jag sagt förut så var det bland det roligaste jag någonsin gjort att livekommentera som jag gjorde under WSOP. Att jag dödförklarade ABBA-Björn gör att jag inte tror många kommer att glömma bort den sändningen *s*.

 • Tjänstgörande sportredaktör: Johan D Lundin
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB