Startsida / Inlägg

Superdiva besöker Malmö för lite boule

av Olle Kvarnsmyr
Superdivan Anita Ekberg
Superdivan Anita Ekberg

Det finns flera typer av estradörer & posörer. En typ vi håller kär är primadonnan och när det kommer till primadonnor är Anita Ekberg svårslagen. Just nu befinner sig La Ekberg i Malmö för att inviga en bouleanläggning.

Ekbergs ciceron och uppdragsgivare i Malmö är Lars Hector, festfixare. Till Kvällspressen säger han: – När jag träffade henne i oktober var hon rätt så skruttig, och sedan dyker hon upp i på filmfestivalen i Berlin och ser strålande ut. Det bevisar att gamla cirkushästar aldrig blir gamla.

Som en sann diva är La Ekberg skeptisk och lite småsur – på precis allt.  När Expressen mötte upp henne i går hann hon bara på ett par minuter klaga på limousinens kulör, vädret och flygturen. — Det regnar, det regnar utbrast primadonnan när hon nås av ett par regndroppar.
Aftonbladets legendariska nöjesreporter Jan-Olov ”Gossen” Andersson träffade divan för ett par år sedan. — Hon är en gammaldags diva med en så skön och frispråkig inställning till livet att man inte kan låta bli att tycka om henne. Under lunchen vi hade drack hon drinkar och blängde på alla i omgivningen med en blick som kunde döda, säger han.

Din favoritblogg Posörer & Estradörer önskar artisten, primadonnan och superdivan lycka till med boulespelet och en trevlig helg i Malmö.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Felix Blom
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB