Valde ni att vara ute i solen idag istället för att följa upplösningen av Championship?
Skyll er själva! Ni missade årets idrottsdrama.

Det var upplagt för en Hitchcock-thriller när Championship skulle avgöras på lördagen. Inte mindre än 13 lag hade något att spela för i toppen och i botten.
Men vem kunde räkna med det här?!
Slaget om den andra direktplatsen till Premier League blev något utöver det vanliga. Något av det värsta jag sett idrottsväg, faktiskt.

Hull City hade avgörandet i egna händer eftersom seger hemma mot redan uppflyttningsklara Cardiff gav avancemang. Watford hade chansen genom att vinna hemma mot Leeds om Hull samtidigt tappade poäng.
Men Gianfranco Zolas Watford stötte på problem när målvakten Jonathan Bond blev skadad och fick lämna planen på bår (vilket gav 16 stopptidsminuter i första halvlek). Det betydde att tredjemålvakten Jack Bonham, 19 år, fick göra debut i ödesmatchen.
Han började med att göra ett misstag som ledde fram till Dominic Poleons 0–1 för Leeds.
Watford kvitterade till 1–1 i den sjätte tilläggsminuten av första halvlek genom Almen Abdi.
Eftersom Fraizer Campbell gett Cardiff ledningen borta mot Hull City betydde det att Watford var i Premier League.
Men den här dagen var långt från över.
Hull City vände till 2–1 efter mål av Nick Proschwitz och Paul McShane.
Då var de i Premier League.
Jublet på KC Stadium visste inga gränser när domaren blåste i pipan i den tredje tilläggsminuten.
Fansen invaderade planen. Här skulle det firas uppflyttning!
Problemet var bara att domaren inte blåst för slutsignal.
Han hade blåst för straff för Hull City.

Stort kaos utbröt. Hemmaspelarna fick mota av supportrarna, som ändå var tämligen segersäkra.
Nick Proschwitz hade ju chansen att säkra avancemang med knappa minuten kvar av tilläggstiden. Men David Marshall räddade.
Men det här var ju ändå ”klart”. Eller?
I de allra sista sekunderna av tilläggstiden fick Hullförsvararen Abdoulaye Fayé bollen på handen i straffområdet. Domaren hade inget annat val än att peka på straffpunkten. Målkungen Nicky Maynard placerade in den säkert och de supportrar som minuten innan firat ”avancemang” var plötsligt knäckta.
Nu fanns en överhängande risk att Hull City slängt bort chansen till direktavancemang med historiska mått av klumpighet och små marginaler.
Matchen i Leeds var inte slut ännu. På grund av de 16 tilläggsminuterna blev det en otålig väntan för Hullspelarna.
Om Watford gjorde mål mot Leeds skulle de gå upp. Om Leeds stod emot var Premier League-platsen Hull Citys.
Watford pressade på, tryckte på, skapade chanser.
Bollen ville inte in.
Istället kontrade Leeds i den 90:e minuten. Ross McGormack lobbade in 1–2 över en olycklig Jack Bonham.