Startsida / Inlägg

Tre vinnare i bloggtävlingen

av Kalle Karlsson

Innan vi summerar första ligaomgången ska vi sy ihop bloggtävlingen som jag annonserade i lördags. Det handlade om att: 1) Gissa vem som skulle göra det snabbaste målet i premiäromgången, 2) Gissa rätt matchminut.
Det kom in cirka 200 gissningar och 20-talet hade, föga förvånande, gissat på Manchester Citys målkung Sergio Agüero. Inte heller särskilt överraskande att många gissade på Zlatan Ibrahimovic, Jamie Vardy eller Sadio Mané.
Mer iögonfallande var de 7-8 gissningarna på Shane Long, de 7-8 på Andre Gray, de 3-4 på Sam Vokes (!). Det understryker den höga kunskapsnivån hos läsarna till den här bloggen!

Det var ju nära att Ross Barkley blev den snabbaste målskytten i helgen, han målade i 5:e minuten (fanns ett par gissningar på honom också). Men Sergio Agüero var snabbast, han hittade rätt från straffpunkten när matchuret stod på 3:44, det vill säga fjärde matchminuten.
Hedervärt omnämnande till dessa som prickade in Agüero, men fel minut: Jonathan Athley (7:e minuten), Felix Romqvist (5:e minuten), Martin Bäckman (5:e minuten), Daniel Breeze (4 min 32 sekunder), Björn Karlsson (3:e minuten) som alla var nära men inte riktigt nådde ända fram.

Dock var det tre bloggläsare som faktiskt satte allt helt korrekt – rätt målskytt och rätt matchminut! Dessa får ett signerat ex av ”Kungar av Premier League” hem i brevlådan:
Lars Axelsson
Victor Edström
Martin Stenvall
Stort grattis till er!

Ni andra som inte vann någon bok: I samband med Premier League-starten har Adlibris kampanjpris på boken där man kan beställa den för 149 kr (ordinarie pris 186) : https://www.adlibris.com/se/kampanj/kungar-av-premier-league

Boken2
 • Tjänstgörande sportredaktör: Martin Björkman
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB