Startsida / Inlägg

Ny toppmobil från OnePlus

av Peter Pettersson
OnePlus5T-FrontLaying

OnePlus senaste flaggskeppsmodell, OnePlus 5T, som presenterades på en scen i Brooklyn i New York. Det är en uppföljare till den framgångsrika modellen OnePlus 5, som bland annat blev bästsäljare i Finland.

OnePlus 5T lanserade i kväll svensk tid. Den har en dubbelkameralins, och en selfiekamera med en f/1.7 aperture samt en sextums AMOLED 18:9-skärm som täcker nästan hela framsidan och precis som Apples Iphone X och Samsungs Galaxy S8 och Note 8, har OnePlus 5T en teknik som gör det möjligt att låsa upp telefonen med ansiktet. Men som på Samsungs modeller finns fortfarande även möjlighet att låsa upp den med fingeravtryck om man föredrar det.Den nya mobilen har en Qualcomm Snapdragon 835 och en Adreno 540 GPU och 8 GN RAM under huven.Snabbladdning är en funktion som OnePlus trycker hårt på. På bara 30 minuter laddar förtagets egen Dash Charge-teknik OnePlus 5T med tillräcklig batteritid för att mobilen ska klara en dags användning.För att vara en premiummobil är OnePlus 5T aggressivt prissatt. Den kostar 4 999 kronor och ska gå att köpa från OnePlus webbsajt från den 21 november.

Nu byter vi kommentarsystem!

Vi bryr oss om våra användares datasäkerhet och byter därför nu kommentarssystem. Det betyder att du behöver skapa ett konto och logga in. Du kan enkelt göra det via knappen nedan. Aftonbladet är en del av Schibsted och du loggar in på Aftonbladet med ditt Schibsted-konto. Läs mer här.

 • Tjänstgörande redaktörer: Ellinor Brenning och Emma Lindström
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Lotta Folcker, Michael Poromaa, Karin Schmidt Hellsing
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB