Startsida / Inlägg

Sonos nya ska räcka

av Peter Pettersson
Sonos_Beam_15

Sonos presenterade Beam på onsdagskvällen. En soundbar för vardagsrummet som ska kunna leverera högkvalitativt ljud för allt streaming-innehåll och har stöd för fler än 80 musiktjänster samt  för Amazon Alexa . Andra röstassistenter kommer enligt Sonos, men det är oklart när..

Med Beam vill Sonos kombinera tre produkter i en – en smart högtalare med Amazons Alexa, en soundbar som fyller ett rum med ljud och den enda produkt man ska behöva för all musik och streaminginnehåll i vardagsrummet. Beam är samtidigt en del av Sonos ljudsystem och kan integreras i ett befintligt multiroomsystem från Sonos..

Sonos Beam kostar 4 699 kr och börjar säljas globalt från och med 17 juli. Något stöd för svenska finns dock fortfarande inte i Amazons Alexa.

Nu byter vi kommentarsystem!

Vi bryr oss om våra användares datasäkerhet och byter därför nu kommentarssystem. Det betyder att du behöver skapa ett konto och logga in. Du kan enkelt göra det via knappen nedan. Aftonbladet är en del av Schibsted och du loggar in på Aftonbladet med ditt Schibsted-konto. Läs mer här.

 • Tjänstgörande redaktörer: Ellinor Brenning och Emma Lindström
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Lotta Folcker, Michael Poromaa, Karin Schmidt Hellsing
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB