Startsida / Inlägg

Apple uppgraderar Macar

av Peter Pettersson
Apple_MacBook_Pro_update_13in_15in_07122018

Apple har smyguppdaterat MacBook Pro med snabbare prestanda och nya profunktioner- De nya MacBook Pro-modellerna med Touch Bar har 8:e generationens Intel Core-processorer, med 6-kärnor på 15-tumsmodellen för upp till 70 procent snabbare prestanda och quad-core på 13-tums modellen för upp till två gånger snabbare prestanda

Uppdateringen inkluderar stöd för upp till 32 GB minne,  True Tone-visning och ett förbättrat tredje generationens tangentbord, Radeon Pro-grafik, stor Force Touch-styrplatta,  Touch Bar och Touch ID, dynamiska stereohögtalare,  Apple-designat kylsystem och Thunderbolt 3 för dataöverföring, laddning och anslutning upp till två 5K-skärmar eller fyra externa GPU.

Priser blir, som oftast när det gäller Macar, ganska höga. 15-tums MacBook Pro kostar från 27 995 kronor och 13-tums MacBook Pro från 20 995 kronor.

Nu byter vi kommentarsystem!

Vi bryr oss om våra användares datasäkerhet och byter därför nu kommentarssystem. Det betyder att du behöver skapa ett konto och logga in. Du kan enkelt göra det via knappen nedan. Aftonbladet är en del av Schibsted och du loggar in på Aftonbladet med ditt Schibsted-konto. Läs mer här.

 • Tjänstgörande redaktör: Ellinor Brenning & Erik Melin
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt Hellsing, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB