Startsida / Inlägg

Fläsk från labbet

av Peter Pettersson


Silicon Valleyföretaget Impossible Foods tar ännu ett steg i utvecklingen och lanserar laboratorieframtaget ”fläsk” baserat på vegetariska ingredienser på CES i Las Vegas.

Sedan tidigare finns Impossible Beef och korv. En korvburgare säljs just nu på prov hos Burger King i  USA.

Impossible Pork är glutenfritt och klassas både som koscher och halal.

  • Tjänstgörande redaktör: Love Isakson Svensén, Alex Rodriguez, Fred Balke
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB