Startsida / Inlägg

Konstgjorda fläsket imponerar

av Peter Pettersson
Mässgänget från Impossible Foods tillverkade ”Sliders” med konstgjort ”fläsk” för brinnande livet. Foto: Peter Pettersson

Jag var bara tvungen att testa Impossible Foods senaste grej: konstgjort fläsk. Konstgjort kött har jag provat tidigare. Och ”fläsket” imponerar. Både smaken och texturen stämmer. Fläsk är den mest konsumerade köttformen i världen, så det finns stora miljövinster att göra genom att börja tillverka fläsket av vegetabilier.

  • Tjänstgörande redaktörer: Sandra Christensen, Alex Rodriguez och Mattias Kling
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB