Startsida / Inlägg

Dunjackan är på

av Sanna Lundell

och jag tackar gud för att jag var smart nog att starta sommaren i Grekland. Det ser ut att bli en repris på sommaren 2012. Ni kanske minns regnet och kylan. Att det liksom aldrig blev hett. Vattnet värmdes aldrig upp. Solen alltid i moln, och visade den sig så blåste nordan. Då tröstades jag av minnen från Lefkas. Nu tröstar jag mig med minnen från Hydra.

Jag är med mina pojkar på Leva Kungslador. Just nu står de som två mini-Picassos och kör loss framför var sitt staffli. De har också snurrat sig illamående på gungorna i den ljuvliga lövträdsdungen och ätit smaskiga bullar. Allt medan jag har suttit i en brasse-stol och ätit grymt god buffé. Ni som aldrig har varit på Gotland ska inte missa det här stället.

I kväll talar Jimmie Åkesson. Almedalsveckan pågår för fullt men i år håller jag mig på avstånd. Jag var ju inne i söndags och invigningsdebatterade i LO´s tält och snackade i nyhetsmorgon, självklart lyssnar jag på partiledartalen, men skiter i minglet. Det är jag och boysen den här veckan, och vi lever stugliv framför brasor och hittar på sånt som de tycker är kul och Almedalen kvalar inte in på deras kulskala om en säger så.

 • Tjänstgörande redaktörer: Fredrik Palmqvist och Matilda Andersson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB