Startsida / Inlägg

Erkänn att jag var otippat bra!!!

av Sanna Lundell

Ni som missade mig i gårdagens fångarna på fortet, gå in här bums och kolla! Jag är ärligt stolt över mig själv. Trodde aldrig att jag skulle greja det, att jag ens någonsin skulle få för mig att vara med. Men wtf, yolo, som de unga säger. Man ska testa allt! Fångarna gav mersmak!

 • Tjänstgörande redaktörer: Ellinor Brenning och Emma Lindström
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Lotta Folcker, Michael Poromaa, Karin Schmidt Hellsing
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB