Startsida / Inlägg

Good day

av Sanna Lundell

1. Snö. Härligt, saftigt täcke över staden:-))))

2. Ann och jag är så på gång med boken. Vi jobbar på. Orden flödar faktiskt:-)))

3. 14.oo klev jag in på Birger Jarlsgatan 31 och fick en magisk ansiktsbehandling på Babor. Herregud vad skönt det är att bli alldeles nursed. Har en teori om massage, ansiktsfix, manikyr, pedikyr och hårfrisseri. Vi behöver helt enkelt mammas. Omhändertas av kärleksfulla händer. Min hy är nu mättad med fukt, serum och vitaminer. Känns fantastiskt fint. Dr Babor är inte helt nytt för mig. När jag och Ann var uppe i Ranundberget förra året fick jag en ansiktsbehandling och en liten gåva i form av ett gäng prover från just Babor och sedan dess har jag varit lite smått besatt av att hitta deras produkter igen, men tiden går, pengarna tryter och jag har barn, hundar, hästar och jobb att sköta och hudvård är inte alltid prio ett…Men nu fick jag min superboost. Ni som är nyfikna på en behandling kan boka in en spadag på Blue Hotel Spa på Lidingö.

4. Mötte upp mammi på Nem Nem Quan, käkade vietnamesiskt och tågade sen in på filmstaden Söder och såg Wild. Ni som inte sett: SE! Riktigt riktigt bra film. Nu vill jag bara dra på mig kängorna och vandra i väg.

5. Som grädde på denna mosdag: I morgon kommer min nya bil!!!! YABADABADOOOOO!!! Jag har bytt den döda engelsmannen mot en svensk Volvo V50. Efter en helg av googlande, av sökande, av frågande i bekantskapskretsen slängde jag ut en annons på blocket. Var helt ärlig angående mitt motorhavererade fordon och fick napp från Mårtenssons Bil i Skåne som ville ta vraket (och lite cash)  i inbyte och ge mig ett riktigt bra erbjudande på billån. Nu har jag lytt alla försiktiga och bilkunniga vänners råd och köpt mig en nyare, miljövänligare och bättre bil. Jag håller på att bli vuxen på riktigt.  Färg på nya bilen: Flamenco! Låter inte det alldeles fantastiskt???

 • Tjänstgörande redaktörer: Love Isakson Svensén, Emma Lindström och Nils Höglander
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB