Startsida / Inlägg

Besatt

av Sanna Lundell

jaha, så har man gått och blivit smått  besatt i ännu en serie. Vikings. Herregud vad bra! Säger ju att det bor en liten lajvare i mig. Får gå loss på medeltidsveckan i Visby i sommar. Hahaha. Barnen kommer skämmas. 

I går var min underbara Giselle Esse i stan och lyckades klämma in mig och mitt hår i schemat. Tack gode Gud för det. Maken till risigt skatbo har jag nog aldrig haft på huvudet. Men inte nu längre. Gigi är trollkarl:  • Tjänstgörande redaktörer: Fredrik Palmqvist och Matilda Andersson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB