Startsida / Inlägg

Nån slags halsont

av Sanna Lundell

och en dag i soffan. En dag med ingefärste under en filt framför Vikings. Vill på riktigt vara viking nu. Jättetöntigt, jag vet, men det kostar jag på mig.  På kvällskvisten pallrade jag mig upp, tog ett par alvedon och mötte upp mamma för middag på Farang. Hon har klöst kristen fasta i fyra veckor och ville avsluta med en hejdundrande middag. Jag bokade bord på Farang till oss och efter den matupplevelsen ville jag plötsligt inte alls vara viking längre utan tackade gud för den asiatiska kokkonsten som frestade oss i hela sex rätter. Riktigt riktigt bra meny. Klart värt. Gå dit vetja. Farang, Tulegatan 7. En upplevelse.

Nu sova för att förhoppningsvis vakna frisk och utvilad och stiga på tåget till GRÄV-seminariet i Jönköping.

 

 • Tjänstgörande redaktörer: Fredrik Palmqvist och Matilda Andersson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB