”Liverpool värvar – från Real och Barça”

Det börjar röra på sig i Liverpool. Enligt TalkSport är inte mindre än två värvningar mycket nära.

Sportchefen Ian Ayre är enligt sajten på väg till Barcelona för att slutföra ett lån av den talangfulle yttern Cristian Tello. 21-åringen har gjort 15 a-lagsmatcher men får enligt spansk media ingen plats i årets a-trupp.

Utöver Tello är även en spelare från Barcelonas ärkerival på väg till Liverpool. Nuri Sahin har tidigare uppgetts vara mycket nära Arsenal men Reals manager José Mourinho påstås föredra en låneaffär med Liverpool.

/Patrik Sjögren

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier