Arshavin klar för Zenit

Andrei Arshavins, 32, tid i Arsenal blev långt ifrån den succé man kanske förväntade sig efter hans start i klubben. I dag står det klart att han lämnar London för Zenit St. Petersburg.

– Jag är väldigt lycklig över att vara tillbaka i den här staden. Jag vill bara spela fotboll i min hemstad och återvända till det ryska landslaget, säger Arshavin till Zenits hemsida.

Ryssen kom till Arsenal 2009 från just Zenit och har även hunnit med ett halvår på lån i Zenit säsongen 2011/12. Nu skriver han på ett tvåårskontrakt med den ryska storklubben.

/Kristopher Karlsson

Nu byter vi kommentarsystem!

Vi bryr oss om våra användares datasäkerhet och byter därför nu kommentarssystem. Det betyder att du behöver skapa ett konto och logga in. Du kan enkelt göra det via knappen nedan. Aftonbladet är en del av Schibsted och du loggar in på Aftonbladet med ditt Schibsted-konto. Läs mer här.

allsvenskan Arsenal Barcelona Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Milan Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham West Ham
Kategorier