”Drömflytten stoppad – Zlatan kan strejka”

Ryktena accelererar kring Zlatan Ibrahimovic. Nu påstår brittiska The Mirror (vars trovärdighet är minst sagt svajande) att svensken redan är i bråk med Paris Saint-Germains nye manager Laurent Blanc.

Den förre franske förbundskaptenen har bara haft jobbet i 18 dagar men ska enligt tidningen redan vara osams med klubbens störste stjärna. Detta då Zlatan uppges vara besviken över PSG:s val att värva Edinson Cavani från Napoli.

Enligt tidningen har Ibrahimovic helt enkelt vägrat att ringa tillbaka när Blanc sökt honom, trots att 31-åringen fått tio dagars extra semester av sin nye tränare. I samma artikel kan vi också läsa att svensken nu kan strejka och inte återvända till PSG som han är beordrad nästa torsdag.

The Mirror påstår vidare att Zlatan redan gett agenten Mino Raiola order att öppna förhandlingar med Real Madrid men att den affären föll på att Reals nye manager Carlo Ancelotti, som kom till klubben från PSG nyligen, lovat sin förra arbetsgivare att inte värva från Paris-klubben. Nu förbereder istället Manchester City ett bud.

Ska vi tro Mirror kostar Zlatan blott motsvarande 170 miljoner kronor och är beredd att sänka sin lön till drygt 2,5 miljoner kronor i veckan.

/Patrik Sjögren

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier