”Mitroglu har förlängt med Olympiakos”

Han leder skytteligan i Grekland överlägset. Konstantinos Mitroglu, 25, är fem mål före värsta konkurrenten Esteban Andrés Solari, Xanthi.

Mitroglu har med andra ord gjort det väldigt bra för Olympiakos i ligan och Champions League. Det har väckt intresse från andra klubbar i Europa, bland annat Arsenal.

Enligt grekisk media har Mitroglu förlängt sitt avtal. Det gamla kontraktet sträckte sig till 2016 och hade en försäljningsklausul på strax under 70 miljoner kronor. Men det nya avtalet sträcker sig till 2017 och har ingen klausul.

/Fredrik Jönsson

@F_Joensson

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier