”Här är anfallaren Tottenham vill ha i januari”

Hans kontrakt med Lyon går ut till sommaren. Det gör Bafetimbi Gomis till ett byte på transfermarkerna. Med en låg prislapp kan han komma att lämna Lyon redan i januari.

– Jag spelar mitt femte år i Lyon. Jag tror att det är dags för mig att lämna för nya destinationer, sa Gomis själv nyligen enligt Le 10 Sport.

Och enligt brittiska Metro är Tottenhams nye tränare Tim Sherwood sugen på fransmannen. Enligt tidningen tror Sherwood på att Gomis vore en bra addition i ett anfall som riskerar att förlora Jermaine Defoe till Toronto.

/Kristopher Karlsson

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier