Milito vill stanna i Inter

Diego Milito, 34, har ett halvår kvar på sitt avtal med Inter. Anfallaren ser gärna att han får stanna längre i Serie A med ”Nerazzurri”.

– Jag känner mig hemma. För mig är det inget problem att skriva under ett nytt avtal och stanna några år till, säger Milito till Sport Mediaset.

Det kan bli så att han återvänder till Racing i Argentina.

– Ingen från Racing har hört av sig till mig ännu, men de är en viktig klubb i min karriär. Mitt avtal med Inter går ut i juni och min dröm är att få behålla den här tröjan. Men jag utesluter inte möjligheten att återvända till Argentina, vi får se i juni, säger Milito.

/Fredrik Jönsson

@F_Joensson

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier