Sunderland signerar Alonso

– Om en spelare inte är rätt, så tänker jag inte acceptera det, sa Sunderlands Gustavo Poyet tidigare i november.
Så vi får hoppas att Marcos Alonso, 23, närmast från Fiorentina är rätt för Sunderland. Den långe spanske ytterbacken har Real Madrid som moderklubb men har främst spelat i Bolton Wanderers mellan 2010 till 2013 innan han skrev ett treårskontrakt med Fiorentina. Och om vi ska lyssna till Gustavo Poyets egna ord så är Alonso helt rätt för sin nya klubb.
– Marcos är en spelare som jag har känt väl sedan en väldigt lång tid. Han var depserat att få komma till Sunderland och jag är exalterad över att få jobba med honom, säger managern till klubbens officiella hemsida.
/Emil Berglund

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier