Hoarau på väg tillbaka till Ligue 1

Guillaume Hoarau lämnade Paris Saint-Germain i januari 2013. Nu är anfallaren på väg tillbaka till fransk fotboll och Ligue 1.

Enligt l’Equipe har Bordeauxs ordförande, Jean-Louis Triaud, bekräftat att klubben är nära att göra klart med Hoarau, som senaste tillhörde kinesiska Dalian Aerbin.

– Det återstår några detaljer, men annars är vi nöjda. Vi var inte ensamma om att försöka värva honom. Han kommer inte hit för att vi är rädda för Cheick Diabates knäskada, utan för att vi bara har en sådan spelartyp, säger Triaud.

/Fredrik Jönsson

@F_Joensson

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier