Startade Champions League-final 2012 – på väg till Liverpool

I förra inlägget om Liverpool reagerade flera på att det skrevs Pool så den här gången kör vi i stället på det riktiga smeknamnet ’The Reds’ när vi kommer med nästa rykte om klubben. Enligt Daily Mirror ska Brendan Rodgers vilja förstärka sin backlinje med vänsterbacken Ryan Bertrand från Chelsea.

Bertrand fick 2012 starta Champions League-finalen mot Bayern Munchen och figurerade i startelvan flera gånger förra säsongen. Sedan Mourinhos ankomst har dock speltiden blivit begränsad vilket ska öppna för en flytt. Det nämns inte någon prissumma men tidningen spekulerar i om inte Liverpool kan tvingas betala ett överpris för spelaren då Chelsea ser Liverpool som en titelutmanare.

/Gabriel Henning

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier