Newcastle jagar två strikers

Sky Sports rapporterar att Newcastle vill värva upp till fyra (!) spelare under januarifönstret. Och det verkar vara anfallare som står högst upp på önskelistan.

Gemensamt för de båda? Hyfsade namn, men spelare med en förhållandevis svag målproduktion de senaste åren. Det handlar om forna skyttekungen Luuk de Jong, 23 och tunge strikern Bafétimbi Gomis, 28.

de Jong slog igenom i Twente där han öste in mål. I Borussia Mönchengladbach har det gått trögare för holländaren. Gomis höll ett snitt på minst tio mål per säsong i Ligue 1, men har haft svårare att prestera de senaste två säsongerna i Lyon.

/Per Bohman

 

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier