”Ägarna backar Moyes – ger skotten 2,1 miljarder att värva för”

Efter att ha åkt ut i FA-cupen mot Swansea är Manchester United allt djupare i krisen. Utan Wayne Rooney och Robin van Persie såg United bleka ut mot det walesiska laget – och mot Sunderland i dag väntas de båda stjärnorna saknas igen.

Med de båda herrarna framgår det med all tydlighet att truppen som David Moyes fått ärva inte håller världsklass. Därför har nu ägarfamiljen Glazers enligt Daily Mail bestämt sig för att öppna plånboken rejält – och stötta Moyes.

Enligt tidningen kommer Moyes att få 2,1 miljarder kronor att spendera över de kommande 18 månaderna för att bygga om truppen från grunden.

Moyes uppges vilja ha två centrala mittfältare, en anfallare, en vänsterback och en mittback. Majoriteten av spelarna kommer enligt Daily Mail att kosta över 300 miljoner kronor.

/Kristopher Karlsson

@KristopherRHK

Få pushmeddelande till mobilen med länk varje gång DITT FAVORITLAG nämns i silly-bloggen – så ENKELT fixar du (GRATIS, men krävs inloggning).
http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotboll/article18098497.ab

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier