Avslöjade prestigevärvning – innan avspark

Aiden McGeady är tillbaka i brittisk fotboll. 27-åringen har drömt om spela i Premier League sedan övergången från Celtic till Spartak Moskva 2010. Men den ryska klubbens höga prislapp har hela tiden satt stopp.

Med bara ett halvår kvar på kontraktet har Spartak nu till sist gått med på att släppa yttermittfältaren. Innan hemmamatchen mot Norwich avslöjade Everton prestigevärvningen när den irländske landslagsmannen dök upp på gräset i den blåa tröjan (dock ej för att spela).

Skärmavbild 2014-01-11 kl. 16.00.01

McGeady möttes av stort jubel när han hälsade på sina nya fans. Everton-managern Roberto Martinez har länge haft ögonen McGeady, även under sin tid i Wigan, som något av ett drömköp.

/Patrik Sjögren

@SjogrenPatrik

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier