Galna nyheten: Någon leker allan ballan

Afonso Alves” är klar för Syrianska. Länstidningen i Södertälje pumpade ut den sensationella nyheten efter att ha fått ett pressmeddelade från Superettan-klubben. Men det visar sig nu att allt är fejk.

– Jag vet inte alls vad som hänt här, om någon leker ”allan ballan” eller om vi utsatts för ett dataintrång i vår mejlserver. Det är i alla fall helt felaktigt att vi skulle ha värvat Afonso Alves, säger sportchefen Jan Grigo till Fotbollskanalen.se.

Syrianska har tagit kontakt med Länstidningen för att reda ut missförståndet.

– Jag har varit i kontakt med dem och rett ut det där. De borde givetvis ha försökt få en bekräftelse från oss innan de gjorde publiceringen, då hade det här missförståndet kunnat undvikas. Men tidningen säger att de fått ett pressmeddelande med oss som avsändare, det är förklaringen till att det blivit så här, säger Grigo.

Afonso Alves gjorde succé i Sverige (Örgryte och Malmö FF) 2002-2006 men har sedan 2009 spelat i arabvärlden.

/Patrik Sjögren

@SjogrenPatrik

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier