AVB efter Allegri?

Milan sparkade i förmiddags Massimiliano Allegri med omedelbar verkan. Och nu är spekulationerna i full gång om vem som ska ta över. Klart är att tidigare assisterande tränaren Mauro Tassotti leder laget mot Spezia i den italienska cupen på onsdag, men han lär inte vara kvar som huvudtränare säsongen ut.

Filippo Inzaghi var favorit nummer ett, där den nuvarande Primaveratränaren sen skulle efterträdas av Clarence Seedorf i sommar, då den förra Milanmittfältarens kontrakt med Botafogo går ut. Men efter att Seedorfs advokat meddelat att holländaren var fri att bryta kontraktet med Botafoga med en gång seglade han upp som favorit till att ta över från och med torsdag.

Engelska Telegraph väljer dock att lansera ytterligare en kandidat. Andre Villas-Boas fick ju sparken av Tottenham tidigare i vinter, och sägs nu vara en av kandidaterna till att ta över på Milanello. Ni som följer bloggen såg också att samma tidning i går valde att lansera AVB som blivande tränare för Schalke 04.

I eftermiddag ska Milans två vice-vd:er Barbara Berlusconi och Adriano Galliano mötas för att diskutera en lösning, men enligt italienska medier vill även Barbaras pappa, en viss Silvio Berlusconi, ha det sista ordet.

/Henrik Lundgren

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier