SILLY SEASON-PODDEN AVSNITT 26 – What’s the Mata?

Hur nära Manchester United är Mata? Och ska de dessutom värva Koke? Det råder fullt kaos mellan Inter och Juventus, vi reder ut turerna. Fransk media dundrar på om Cavani, Hazard, Zlatan och Thiago Silva medan Italiensk gör det samma om Pogba. Liverpool budar på Salah och en massa annat förstås.

Vill du lyssna på iTunes klicka HÄR

Nu byter vi kommentarsystem!

Vi bryr oss om våra användares datasäkerhet och byter därför nu kommentarssystem. Det betyder att du behöver skapa ett konto och logga in. Du kan enkelt göra det via knappen nedan. Aftonbladet är en del av Schibsted och du loggar in på Aftonbladet med ditt Schibsted-konto. Läs mer här.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Milan Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier