Luuk de Jong har tröttnat

Luuk de Jong, 23, har inte haft någon rolig säsong i Borussia Mönchengladbach. Han har inte startat en match den här säsongen, utan bara agerat inhoppare vid 13 tillfällen. Det har inte blivit ett ligamål för anfallaren.

Nu öppnare holländaren för en flytt i januari.

– Jag har fortfarande en vecka på mig att bestämma mig. Jag vill bara få speltid igen. Jag skulle älska att spela för Mönchengladbach, men när det inte är möjligt får jag kolla någon annanstans, säger 23-åringen.

– Mot Bayern fick jag värma upp under hela andra halvlek. Det är inte kul längre.

Luuk de Jong har kopplats ihop med Newcastle, som är i behov av en anfallare.

/Fredrik Jönsson

@F_Joensson

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier