Sillypodden avsnitt 27 – Till och från England

Ett rykande färskt avsnitt av Sillypodden är här! Givetvis blir det en massa Mata och vi fortsätter länka UNited till offensiva mittfältare. Vi tar ett nytt tag om Draxler, snackar lite Salah sätter procent på Diego Costas chanser att ta sig till England tar en ordentlig till på den italienska mercaton.

Med Patrik Syk, Patrik Sjögren, Kristopher Karlsson och Nico Bonassi Farback

Nu byter vi kommentarsystem!

Vi bryr oss om våra användares datasäkerhet och byter därför nu kommentarssystem. Det betyder att du behöver skapa ett konto och logga in. Du kan enkelt göra det via knappen nedan. Aftonbladet är en del av Schibsted och du loggar in på Aftonbladet med ditt Schibsted-konto. Läs mer här.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Milan Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier