BBC: Källström till Arsenal ”bör gå igenom” – Mirror: På plats i London

Ryktet om Kim Källström till Arsenal har fullkomligt exploderat runt i världen. Flera engelska tidningar har snappat upp storyn som dök upp i Daily Mail under förmiddagen.

”Kim Kallstrom” trendar World Wide på Twitter och Jeremy Wilson på Daily Telegraph skriver:

– Kim Källström är definitivt en affär som Arsenal arbetar på. Han ses som en erfaren spelare som kan erbjuda en kortsiktig lösning. Det vore ett lån, inte ett köp. Förväntningen är att Kim Källström blir den enda spelaren som anländer hos Arsenal i dag. Situationen kan förstås förändras men det ser inte ut att vara troligt.

Bland de medier som uppger att Källström är på väg till Arsenal hittar vi BBC, Daily Mail, Daily Mirror, The Sun, Espn.

– Arsenal arbetar för att värva svenske mittfältaren Kim Källström på lån säsongen ut från Spartak Moskva. Bör gå igenom, skriver David Ornstein på BBC.

UPPDATERING 12:41: Håll i er. John Cross, journalist på Daily Mirror, skriver att Kim Källström har anlänt till Arsenals träningsanläggning för att slutförhandla, genomgå läkarundersökning och kan spela för laget på söndag.

Herre. Min. Skapare.

/Kristopher Karlsson

@Kristopher Karlsson

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier