Milan jagar i sista minuten

Milan har redan plockat in Keisuke Honda, Adil Rami, Michael Essien och Adel Taraabt i januarifönstret, men nye tränaren Clarence Seedorf jagar på i sista stund. Jonathan Biabiany är enligt Gazzetta dello Sport i princip klar, och frågan som kvarstår är vem som går till Parma i utbyte.

Parma vill helst ha Riccardo Saponara, talangen som skulle vara trequartista i år men som ännu bara fått spela en match från start. Medan Milan hellre ser att försvararen Cristian Zaccardo går till Parma.

De rödsvarta har också i princip gjort klart med Brescias U18-landslagsmålvakt Stefano Gori. Han benämns som den ”nye Buffon” och är fortsättningsvis ägd till hälften av båda klubbarna.

/Henrik Lundgren

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier