”Ambitiöst” Chelsea försöker locka Real-stjärnan

David Luiz är redan klar för Paris SG och Chelsea är på jakt efter en ersättare på mittbackspositionen. Och enligt Daily Mirror jobbar José Mourinho ambitiöst för att lösa Raphael Varane, 21, från Real Madrid.

Mourinho uppges se den unge fransmannen som en perfekt ersättare till Luiz. Varane spelade hela Champions League-finalen för sitt Real Madrid och var bland annat inblandad i ett bråk med Atléticos tränare Diego Simeone.

Enligt Mirror har London-klubben gjort flera närmanden mot Madrid-klubben för att fastställa om mittbacken skulle vara till salu.

Varane uppges vara Chelseas förstaval i sommar medan man även tittar på Portos Eliaquim Mangala och Romas Mehdi Benatia.

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier