”Chelsea vill plundra Atlético”

På sin väg till Champions League-finalen slog Atlético Madrid ut Chelsea i semifinalen. Och José Mourinho och ledarstaben på Stamford Bridge verkar ha gillat vad de såg. Enligt The Times är nämligen London-klubben på jakt efter inte mindre än tre spelare från den spanska mästarklubben.

  • Diego Costa: Här är Chelseas intresse känt sedan tidigare. Enligt The Times ligger ett bud på drygt 350 miljoner kronor redan på Atléticos bord.
  • Tiago: Den förre Chelsea-spelarens kontrakt går ut i sommar och enligt tidningen förhandlar Chelsea och spelaren om en återkomst till Stamford Bridge.
  • Filipe Luis: Den 28-årige brasilianske ytterbacken ses som en ersättare till Ashley Cole som är på väg bort från klubben. The Times skriver att klubbarna efter intensiva förhandlingar nu är överens och att Chelsea är redo att dubbla Luis lön till 900 000 kronor i veckan.

 

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier