Jättebyte på gång

Nu händer det grejer som får självaste sillyikonen Tancredi Palmeri att utbrista i ”BOOM!” på Twitter.

Enligt Sky Italia har nämligen PSG erbjudit Lazio en spektakulär bytesaffär. Från PSG ska Javier Pastore gå i utbyte mot Laziomittfältaren Antonio Candreva.  Laziomittfältaren kommer från en fin säsong med 12 mål från sin offensiva höger-mittfältsplats.

Pastore var den första riktiga prestigevärvningen för PSG:s projekt när han kom till klubben från Palermo för hisnande 400 miljoner. Men det har aldrig riktigt lyft i den franska huvudstaden för argentinaren. Återstår dock att se om han är så sugen på att lämna för Lazio, tillåt undertecknad att tveka…

allsvenskan Arsenal Barcelona Bayern Munchen Bundesliga Chelsea Everton Inter Juventus La liga Ligue 1 Liverpool Manchester City Manchester United Premier league PSG Real Madrid Roma Serie A Tottenham
Kategorier